Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 200 g de haricots verts frais, coupés en tronçons
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 piment frais, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- 1 feuille de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pois chiches en conserve, égouttés et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carottes au cumin
35 min
Pâte d'ail et d'échalote au gingembre
25 min
Infusion aux zestes d'agrumes
25 min
Abricots vapeur
20 min
Jus de raisin - à partir de 6 mois
5min
Semoule de couscous épicée
25 min
Tisane et biscotti
55 min
Menu veggie - Compotée d’aubergines aux câprons et au tofu grillé
55 min
Houmous haricots blancs et avocat
10min
Potée de haricots azuki à la provençale
13h
Compotée de tomates, poivrons et olives
35 min
Compote coing-pomme-framboise
30min