Dip aux haricots verts

Dip aux haricots verts

4.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 200 g de haricot vert frais coupés en tronçons
  • 1 échalote coupée en deux
  • 1 piment frais coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
  • 1 feuille de sauge fraîche et un peu pour la finition
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de pois chiches en conserve égouttés et un peu pour la finition
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 159 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 699 kJ / 167 kcal
Vetten 13 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...