Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 200 g de haricots verts frais, coupés en tronçons
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 piment frais, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- 1 feuille de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pois chiches en conserve, égouttés et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potée de légumes
1 godz. 30 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 Std. 35 Min
Carottes au cumin
35 Min
Pancakes aux épinards
30 Min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Houmous de lentilles à la purée d'amande
55min
Lentilles de Cilaos
50min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55min