Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 200 g de haricots verts frais, coupés en tronçons
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 piment frais, coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- 1 feuille de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pois chiches en conserve, égouttés et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au chou-fleur
45 min
Velouté de betterave au lait de coco
40 min
Pancakes aux épinards
30 min
Tatin aux navets
1h 10min
Soupe de blette
35min
Purée de maïs au miso
25min
Dahl de pois cassés
1 Std. 55 Min
Fondue de poireaux au chèvre
40 min
Flans de poireau
35min
Soupe de poire à la fève tonka
15min
Houmous haricots blancs et avocat
10min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40 min