Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 105 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 400 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 250 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 15 g d'huile d'olive
- 2 brins de basilic frais
- 1 c. à soupe de moutarde
- 15 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374.1 kJ / 328.4 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 712.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au saint-nectaire
50 Min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10 min
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1h 35min
Cake aux fruits secs
2h
Houmous au yaourt à la grecque et herbes
10min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
1 Std.
Pissaladière à l'origan
3h 20min
Tourte kebbé
1 Std. 55 Min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 Min
Boulettes de riz à la tomate
40min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1 Std.
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min