Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 côtes de veau, premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes, émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2998 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oeuf mollet en feuilleté
1h 5min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta aux olives
45min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Quenelles nature, comté et épinards
45min