Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 côtes de veau, premières épaisses (800 g env.)
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel
- 900 g d'eau
- 200 g de polenta
- ¼ cube de bouillon de légumes, émietté
- 150 g de crème
- le zeste d'un citron jaune
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2998 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Pavés de truite en croûte d'amande et herbes
45 Min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 Std. 40 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Lieu à la crème de petits pois
50min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Côte de bœuf à basse température et aubergines
2h 45min
Veau bolognaise et polenta
35 Min