Côte de veau et gremolata, polenta au citron
TM6 TM5

Côte de veau et gremolata, polenta au citron

4.7 ( 28 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 2 côtes de veau premières épaisses (800 g env.)
  • 1 pincée de sel
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 900 g d'eau
  • 200 g de polenta
  • ¼ cube de bouillon de légumes émietté
  • 150 g de crème
  • le zeste d'un citron jaune
  • 1 orange non traitée zeste et jus
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de persil frais ciselé
  • poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
717 kcal / 2998 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
46 g
Koolhydraten
42 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten