Côte de veau et gremolata, polenta au citron

Côte de veau et gremolata, polenta au citron

4.6 29 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 2 côtes de veau premières épaisses (800 g env.)
  • 1 pincée de sel
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 900 g d'eau
  • 200 g de polenta
  • ¼ cube de bouillon de légumes émietté
  • 150 g de crème
  • le zeste d'un citron jaune
  • 1 orange non traitée zeste et jus
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de persil frais ciselé
  • poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 33 g
Calorieën 2998 kJ / 717 kcal
Vetten 46 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...