Compatibele versies
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 d'échalotes
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de jus de citron
- 200 g d'eau
- 800 g de jus d'orange
- 400 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de saint-pierre, détaillé en 4 aiguillettes (2 filets)
- 20 g d'huile d'olive
- 110 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de lait
- 4 pincées de sel
- 3 pincées de noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4851 kJ / 1165 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 80 g
- Verzadigd vet
- 44.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1803.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 dk
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45 Min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1 Std. 5 Min
Saumon au lait de coco et wasabi, purée de betterave
1 Std. 5 Min
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55 Min
Truite, sauce au fruit de la Passion, purée de butternut et tombée d'épinard
1sa
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 dk
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50 Min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35 dk
Turbot sauce champagne
30 Min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 dk