Gratin de conchiglioni aux blettes

Gratin de conchiglioni aux blettes

4.3 66 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan
  • 2 oignons coupés en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • 1 c. à café de sucre (facultatif)
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
  • du poivre moulu
  • 300 g de blettes (feuilles et côtes séparées)
  • 16 pâtes sèches type conchiglioni (100 g environ)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 346.9 mg
Eiwitten 17.1 g
Calorieën 1887 kJ / 451 kcal
Vetten 11.5 g
Vezels 7.2 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 71.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...