Compatibele versies
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 2 oignons, coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de sucre (facultatif)
- 300 g de blettes (feuilles et côtes séparées)
- 16 pâtes sèches, type conchiglie (100 g environ)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 846 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55 min
Tatin de navets
10h
Tourte aux blettes
13 godz.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Farci charentais
2h
Quiche au blé complet, champignons et herbes
2h 10min
Tian aux anchois, olives et romarin
1 Std. 20 Min
Bricks de thon, fenouil et carotte
55 min
Quenelles de blettes au four
1 godz. 5 min
Sauté de champignons
55 min