Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poireaux, en morceaux d'1 cm (environ 500 g)
- 280 g d'eau
- 2 œufs
- 150 g de ricotta
- du poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 300 g de farine d'épeautre, ou de blé semi-complète (T110)
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- 40 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1930 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche lorraine
1h 45min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1h 30min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1 godz. 50 min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 min
Tarte au thon à la tomate
1h 30min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2 godz.
Galettes d'épeautre aux carottes
50min
Tarte froide aubergine, tomate et courgette
1h 30min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50min
Courge butternut farcie au poulet
1h 15min
Galettes de quinoa aux légumes râpés
1 godz. 5 min