Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poireaux, en morceaux d'1 cm (environ 500 g)
- 280 g d'eau
- 2 œufs
- 150 g de ricotta
- du poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 300 g de farine d'épeautre, ou de blé semi-complète (T110)
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- 40 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1930 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche lorraine
1 godz. 45 min
Flan de poireau et pancetta
35min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55 min
Courgettes farcies au veau et boulgour au poivron
2 godz.
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1h
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 Min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50min
Crumble à la courge butternut et au comté
1 Std. 10 Min
Tarte au thon à la tomate
1h 30 min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1 Std. 10 Min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1h 30 min
Crumble pomme-cannelle
45 min