Compatibele versies
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 brins de persil frais, équeuté
- 5 brins de coriandre fraîche
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 60 g d'échalotes
- 600 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 10 g d'huile
- 10 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 400 g d'eau
- 200 g de lait
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de pois chiches en conserve, égouttés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1328.3 kJ / 316.5 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1035.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40min
Velouté de mâche et panais
30min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45min
Soupe au chou
40min
Soupe de poireau gratinée
55min
Velouté de betteraves, poireau, pommes, sarrasin et noix
30min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50min