Compatibele versies
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 brins de persil frais, équeuté
- 5 brins de coriandre fraîche
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 60 g d'échalotes
- 600 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 10 g d'huile
- 10 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 400 g d'eau
- 200 g de lait
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de pois chiches en conserve, égouttés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1328.3 kJ / 316.5 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1035.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Soupe de panais au pain d'épices
35min
Soupe de maïs au chorizo
15 min
Velouté de petits pois et feta
35min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 min
Soupe verte aux yeux effrayants
30 min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 godz. 5 min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40 min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 min
Soupe brocoli-gorgonzola
40 min