Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 60 g d'échalotes
- 500 g d'aubergines, en cubes
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 800 g d'eau
- 80 g de millet en grains
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 10 g jus de citron vert, fraîchement pressé, et un peu pour la finition
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., et un peu pour la finition
- coriandre fraîche ciselée, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1687 kJ / 403.2 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 251.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Soupe de butternut et gingembre
35 min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1hod.
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55min
Velouté de carottes
30 min
Soupe de panais au pain d'épices
35 min
Soupe vichyssoise
40 min
Petit écolier salé aux olives
50min