Compatibele versies
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 200 g de châtaignes cuites et pelées
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de girolles fraîches
- 6 tranches de pain d'épices, en morceaux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1000 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 Min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Soupe de potimarron
35 Min
Soupe de patates douces, lait de coco et sauge
45 Min
Soupe de betterave, toast aux oignons caramélisés
50 Min
Soupe de carotte, miso et amande
35 Min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 Min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 Min
Soupe de potimarron et compotée d'oignons
45 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 Min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 Min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 Min