Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'asperges vertes
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de pommes de terre, coupées en morceaux (3 cm)
- 100 g d'épinards surgelés, décongelés et égouttés
- 425 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 10 g de jus de citron
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 10 g de feuilles de persil frais, hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperge
30 dk
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 dk
Soupe aux asperges, carottes et amandes
45min
Potage au poireau
30 dk
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50min
Crème de brocoli, avoine et noisettes
55min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté d'asperges noisetté
1h 5min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50min