Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomates, épépinées et en cubes
- 250 g de fraises, équeutées et coupées en 4
- 1 oignon nouveau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 12 gressins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 608 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Velouté de petits pois et feta
35 min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 min
Gaspacho tomate-abricot
1sa 20 dk
Soupe froide de melon à l’anis, yaourt de brebis au miel
1h 15 min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1h 35min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min