Foie gras poêlé, purée de panais et crumble

Foie gras poêlé, purée de panais et crumble

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 portions

Ingrediënten

Le crumble
  • 180 g de parmesan coupé en morceaux
  • 150 g de beurre coupé en morceaux
  • 240 g de farine de blé
  • 5 brins de persil frais équeutés
La gelée de citron
  • 400 g de jus de citron
  • 20 g de sucre en poudre
  • 8 g d'agar-agar
La purée de panais et potiron
  • 700 g d'eau
  • 650 g de panais coupé en morceaux
  • 700 g de chair de potiron coupée en morceaux
  • 200 g de lait
  • 5 pincées de sel
  • 5 pincées de poivre moulu
  • 60 g de beurre en morceaux
  • 8 petites escalopes de foie gras de canard cru

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 749.6 mg
Eiwitten 15.6 g
Calorieën 2434 kJ / 584.4 kcal
Vetten 38.4 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 23.4 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...