Soupe aux légumes et aux œufs

Soupe aux légumes et aux œufs

3.9 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 6 œufs
  • 5 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 40 g d'huile d'olive
  • 600 g de légumes variés (pommes de terre, carottes, céleri branche, céleri-rave...), coupés en morceaux (1-2 cm)
  • 2 brins de persil frais, équeutés et un peu haché pour la finition
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 800 g d'eau
  • 2 pincées de poivre noir moulu
  • 240 g de haricots blancs en boîte égouttés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 0.9 mg
Eiwitten 15.5 g
Calorieën 1462.3 kJ / 349.5 kcal
Vetten 16.8 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 35.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...