Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 100 g d'échalotes, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 400 g d'asperges, épluchées en tronçons
- 250 g de petits pois frais
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 dk
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Lasagne chèvre et courgette
1h
Risotto aux champignons
30min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 dk
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45 dk
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50 dk
Farfalle de saumon, aneth et citron
30min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Risotto sain à la tomate et au parmesan
30min