Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 100 g d'échalotes, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 400 g d'asperges, épluchées en tronçons
- 250 g de petits pois frais
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Paëlla veggie
50 Min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Risotto aux asperges et au safran
35 Min
Risotto aux moules et chorizo
50 Min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Crumble de légumes au parmesan
1h
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35 Min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 Min
Risotto printanier
1h
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 Min