Risotto aux asperges et petits pois

Risotto aux asperges et petits pois

3.0 30 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 100 g d'échalotes en quartiers
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • 400 g d'asperges épluchées en tronçons
  • 250 g de petits pois frais
  • 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
  • 100 g de copeaux de parmesan

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 2303 kJ / 548 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 72 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...