Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 2 c. à soupe rases d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 400 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861.5 kJ / 206.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 731.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45min
Velouté de carottes
30min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Crème de tige et fleurettes de chou-fleur
45min
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
55 min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30min
Velouté d'aubergine
45min
Vichyssoise avec des pâtes
35 min
Soupe de maïs au chorizo
15min