Bouillon de restes de légumes

Bouillon de restes de légumes

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
3 bocaux

Ingrediënten

  • 400 g de légumes variés (restes), coupés en morceaux
    d'épluchures de légumes variés, (restes), coupés en morceaux
  • 1 oignon avec la peau, coupé en deux
  • 50 g de champignons frais
  • 2 gousses d'ail non épluchées
  • 2 feuilles de laurier déshydratées
  • 4 grains de poivre de la Jamaïque
  • 10 grains de poivre noir
  • 2 branches de thym frais ou déshydraté
  • 2 branches de romarin frais ou déshydraté
  • 1500 g d'eau
  • 2 c. à café de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bocal

Natrium 1634.7 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 391.7 kJ / 93.7 kcal
Vetten 1 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...