Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
400
g de légumes variés (restes), coupés en morceaux
of d'épluchures de légumes variés, coupées en morceaux - 1 oignon, avec la peau, coupé en deux
- 50 g de champignons frais
- 2 gousses d'ail, non épluchées
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 4 grains de poivre de la Jamaïque
- 10 grains de poivre noir
- 2 branches de thym frais
- 2 branches de romarin frais
- 1500 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 391.7 kJ / 93.7 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1634.7 mg
Alternatieve recepten
Soupe de tomates et haricots rouges
40min
Nids de spaghetti, sauce tomate et brocoli
1h 30 min
Soupe à l'oignon et au chorizo
30 min
Marinade coréenne pour le porc
5 min
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1h
Feta végane à l'huile aux herbes
1 Std. 10 Min
Lait frappé doré (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50min
Bibimbap végétarien
1h
Houmous de lentilles à la purée d'amande
55 min
Farce pour tacos aux champignons
35 min
Mahjouba (crêpes farcies)
2 godz. 50 min