Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de saumon frais, détaillé en cubes
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 600 g d'asperges vertes, coupées en morceaux
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel et 6 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 814.5 kJ / 196.3 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 356.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté d'asperge
30min
Crème d'épinards
35min
Soupe aux asperges, carottes et amandes
45min
Velouté vert asperge-épinard
50min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45min
Soupe asperge citron
55min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté d'asperges noisetté
1h 5min