Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 oignon, coupé en huit
- 30 g de beurre, coupé en cubes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 720 g de bouillon fait avec 700 g d’eau et 1 cube et demi de bouillon de légumes bio
- 16 pointes d'asperge verte, et 3 cm de queues coupées en rondelles
- 100 g de mascarpone
- 6 feuilles d'ail des ours fraîches, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1841 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges et au safran
35 Min
Risotto tout vert
40min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1h 15 min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto aux asperges
45min
Pesto à l'ail des ours
10 min
Terrine de campagne
4h 30 min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux morilles
45min