Compatibele versies
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre blond
- 10 feuilles de verveine (fraîche ou séchée)
- les graines d'1 gousse de vanille
- 250 g de rhubarbe épluchée, en tronçons d'1 cm
- 350 g de fraises, coupées en quatre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 15 g de sucre vanillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55min
Tartine nordique à la truite fumée et aux crudités (Smørrebrød)
20min
Planche de beurre au pesto d'épinards
15min
Pesto coriandre-chèvre
10min
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8 Std. 40 Min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Salade de jambon serrano au melon et crème à l'orange
20min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10min
Poire Belle-Hélène
10h