Compatibele versies
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre blond
- 10 feuilles de verveine (fraîche ou séchée)
- les graines d'1 gousse de vanille
- 250 g de rhubarbe épluchée, en tronçons d'1 cm
- 350 g de fraises, coupées en quatre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 15 g de sucre vanillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 godz. 25 min
Clémentines rôties, glace à l'amande
3h 45min
Soufflé à la vanille
45min
Trifle poire, figue et noisette
1 godz. 10 min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Tartare de daurade à la vanille
1 godz. 10 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 Std. 40 Min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Mousse de yaourt à l’abricot
4 Std. 30 Min
Soupe froide mangue-coco
10 min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45min
Verrines de crème d'asperges
2u. 35min