Compatibele versies
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre blond
- 10 feuilles de verveine (fraîche ou séchée)
- les graines d'1 gousse de vanille
- 250 g de rhubarbe épluchée, en tronçons d'1 cm
- 350 g de fraises, coupées en quatre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 15 g de sucre vanillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Poire Belle-Hélène
10 godz.
Salade de lentilles beluga
35min
Roulé de saumon au houmous
40min
Salade détox au fenouil, avocat et pamplemousse
15min
Pêches à la vapeur
25 Min
Sauce béarnaise
20min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30min
Ile flottante à la réglisse
35min
Vittello tonnato
4sa 20 dk
Sauce aux figues
25 Min
Carpaccio d’ananas, noix de saint-jacques poêlées, sauce curry-coco et tuile parmesan-curry
30min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1h