Compatibele versies
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre blond
- 10 feuilles de verveine (fraîche ou séchée)
- les graines d'1 gousse de vanille
- 250 g de rhubarbe épluchée, en tronçons d'1 cm
- 350 g de fraises, coupées en quatre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 15 g de sucre vanillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Gaspacho de carotte
1 godz. 40 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 Std. 15 Min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20min
Gougères à la mousse de saumon
25u. 35min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 min
Semifreddo (parfait glacé)
9 Std.
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 godz. 10 min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1h 5min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 godz.
Terrine de fromage frais aux herbes
2 godz. 20 min
Pannacotta façon cappuccino
4 Std. 30 Min