Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bouillon
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 botte d'épluchures d'asperge
- 100 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 1 artichaut, les feuilles seulement
- ½ botte de fanes de carotte
- 1500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
Le risotto
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 225 g de riz spécial risotto, type arborio
- du sel
- du poivre moulu
- 45 g de vin blanc
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Glace à la verveine et poires aux épices
13h 35min
Granité noix de coco, ananas et rhum
5 Min
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Gressins au sésame et citron, houmous de lentilles corail
2h 45min
Galette des rois amande et rose
2h 45min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12hod. 40min
Soupe de potimarron et compotée d'oignons
45 Min
Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan
1 Std. 10 Min
Takoyaki de poulpe
20 Min
Amaretto Sour
10 Min
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
4u. 25min
Tarte au lemon curd et aux framboises
3 Std. 20 Min