Risotto de printemps au bouillon d'épluchures
TM6 TM5 TM31

Risotto de printemps au bouillon d'épluchures

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Le bouillon

  • 70 g d'oignon, coupé en deux
  • 1 botte d'épluchures d'asperge
  • 100 g de petits pois frais, les cosses seulement
  • 1 artichaut, les feuilles seulement
  • ½ botte de fanes de carotte
  • 1500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu

Le risotto

  • 1 oignon, coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 225 g de riz spécial risotto, type arborio
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 45 g de vin blanc
  • 1 branche de romarin frais, effeuillée

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1402 kJ / 335 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
52 g
Vetten
7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten