Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bouillon
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 botte d'épluchures d'asperge
- 100 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 1 artichaut, les feuilles seulement
- ½ botte de fanes de carotte
- 1500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
Le risotto
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 225 g de riz spécial risotto, type arborio
- du sel
- du poivre moulu
- 45 g de vin blanc
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Arbre de Noël en biscuits
45 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 min
Saumon et pommes de terre au four XXL
1h
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Biscuits à la pâte d'amande
25 min
L'histoire Vorwerk
Geen beoordelingen
LEAB - B
Geen beoordelingen
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1h 35 min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 min
Tartare de champignons
35 min
Risotto aux asperges et au safran
35 min