Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bouillon
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 botte d'épluchures d'asperge
- 100 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 1 artichaut, les feuilles seulement
- ½ botte de fanes de carotte
- 1500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
Le risotto
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 225 g de riz spécial risotto, type arborio
- du sel
- du poivre moulu
- 45 g de vin blanc
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Galette des rois amande et rose
2 Std. 45 Min
Ragoût de lentilles au chorizo
4h
Sauce aux poivrons rouges (sauce Ajvar)
55min
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13 Std. 40 Min
Soupe froide à la carotte et crevettes au citron vert
2h 50min
Fiadone au citron
3h 50min
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2h
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30min
Sauce à salade au fromage bleu
10 min
Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais
1 Std.
Soupe à l'oignon gratinée
5 Std. 30 Min
Semoule de couscous épicée
25 Min