Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au fromage blanc citronné (la veille)
- 1 citron vert non traité (zeste et jus)
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 300 g de fromage blanc 40 % m.g.
Le carpaccio de bar (le jour même)
- 350 g de filet de bar, sans la peau
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 20 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 756.2 kJ / 180.7 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 444.8 mg
Alternatieve recepten
Huîtres de Cancale au beurre blanc
55 Min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40 Min
Moutarde douce à l’abricot
Geen beoordelingen
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3 godz.
Rillettes de pétoncle
50 Min
Croustillants d'araignée
2h
Sauce hollandaise
15 Min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 Min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
25 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min