Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au fromage blanc citronné (la veille)
- 1 citron vert non traité (zeste et jus)
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 300 g de fromage blanc 40 % m.g.
Le carpaccio de bar (le jour même)
- 350 g de filet de bar, sans la peau
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 20 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 756.2 kJ / 180.7 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 444.8 mg
Alternatieve recepten
Torrijas salées à la sauce tonnato
40 min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 min
Glace au Gorgonzola aux poires sautées et noix grillées
14h 15min
Nage de médaillons de plie
Geen beoordelingen
Tartare de thon rouge
1h 15min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen
Ile flottante à la réglisse
35 min
Bulots au court-bouillon
2h
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Soupe de moules au curry
45 min
Sauce armoricaine
1h