Bar et fenouils caramélisés

Bar et fenouils caramélisés

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 5 gousses d'étoile de badiane
  • 1 c. à café de piment séché en flocons
  • 6 brins de romarin frais
  • 2000 g de gros sel
  • 200 g d'eau
  • 1 ½ de citrons jaunes non traités (1 citron coupé en rondelles (5 mm) et ½ citron, zeste et jus)
  • 2 bars entiers, vidés et nettoyés (max. 38 cm de long, env. 900 g au total)
  • 5 g de moutarde
  • ¾ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 50 g d'huile d'olive
  • 400 g de bulbe de fenouil paré et coupé en quartiers (env. 3-4 cm)
  • 20 g de vinaigre blanc

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 2244.6 mg
Eiwitten 210.4 g
Calorieën 5271.8 kJ / 1260 kcal
Vetten 36 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 11.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...