Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 12 côtes de chevreau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de menthe fraîche
- 30 g de pignons de pin
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux d'1 cm
- 500 g de lait
- 100 g d'eau
- 110 g de polenta bio express
- 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1501 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Panisses
30min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1 Std. 50 Min
Risotto aux cèpes
35min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Polenta de châtaigne
30min