Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 12 côtes de chevreau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de menthe fraîche
- 30 g de pignons de pin
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux d'1 cm
- 500 g de lait
- 100 g d'eau
- 110 g de polenta bio express
- 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1501 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fèves fraîches à la catalane
3 Std.
Ragoût de veau à l'asturienne
2h 45min
Spaghetti à la norma
45min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 godz.
Spaghetti à la betterave, aux noix et au bleu
1 godz.
Gaspacho au maïs et au piment jalapeño
20min
Cabillaud et riz vénéré
55 min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50min
Salade de crudités et œufs durs mayonnaise
20min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 godz.
Kanelbullars scandinaves
4sa 40 dk