Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de chou-rave, coupé en bâtonnets (1 x 4 cm)
- 200 g de pois mange-tout
- 200 g de tomates cerise
- 1 échalote
-
3
brins de cerfeuil frais, équeutés
of ¼ c. à café de cerfeuil, déshydraté - 1 petite orange (½ c. à café de zeste râpé et jus)
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de vin blanc
-
10
g d'érythritol
of 10 g de xylitol - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café de moutarde
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 10.1 g
Alternatieve recepten
Chou rouge aigre-doux
35 min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 min
Potée de haricots azuki à la provençale
13 Std.
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5u. 50min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Tajine de légumes-racine au carvi
1h
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Salade de betterave
15 Min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min