Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
1h 15min
Pressé de raie
14 Std.
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55min
Ragoût de langouste
1h 35 min
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2 Std.
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min