Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35 min
Kakosupa, soupe islandaise de langoustine
50min
Pressé de raie
14 Std.
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3 Std. 10 Min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30min
Bar façon thaïe
35 Min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 Std. 45 Min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 godz. 5 min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Cotriade
1h