Compatibele versies
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 échalote
- 30 g de beurre
- 200 g d'épinards frais
- 400 g de lait de coco
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 50 g de parmesan râpé
- 150 g de maquereau fumé, émietté
- 1 c. à café de paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1012.3 kJ / 244.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 342.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 Std. 40 Min
Dip artichaut-mascarpone
15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2u. 20min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Cheesecake aux radis
3u. 35min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min