Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

4.6 18 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 10min
8 portions

Ingrediënten

  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 1 échalote
  • 30 g de beurre
  • 200 g d'épinards frais
  • 400 g de lait de coco
  • 100 g de crème liquide entière
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 50 g de parmesan râpé
  • 150 g de maquereau fumé émietté
  • 1 c. à café de paprika

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 342.4 mg
Eiwitten 8.8 g
Calorieën 1012.3 kJ / 244.6 kcal
Vetten 21.8 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 15.3 g
Koolhydraten 2.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...