Compatibele versies
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 échalote
- 30 g de beurre
- 200 g d'épinards frais
- 400 g de lait de coco
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 50 g de parmesan râpé
- 150 g de maquereau fumé, émietté
- 1 c. à café de paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1012.3 kJ / 244.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 342.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake aux radis
3h 35min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards
45min
Mini-financiers chèvre et miel
35 Min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20 min
Pesto coriandre-chèvre
10 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Camembert aux fruits secs façon nougat
40 Min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 Min
Bûche de poisson
13 Std.