Velouté de panais, petits pois et moules

Velouté de panais, petits pois et moules

4.2 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 130 g de poireau coupé en tronçons
  • 15 g de beurre
  • 500 g de panais coupés en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 150 g de petits pois frais ou surgelés
  • crème liquide 30-40% m.g. pour le service

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 330.8 mg
Eiwitten 22 g
Calorieën 1266.5 kJ / 302 kcal
Vetten 10 g
Vezels 11.5 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraten 25.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...