Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de poireau, coupé en tronçons
- 15 g de beurre
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 500 g d'eau
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- crème liquide 30-40% m.g., pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1266.5 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 330.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de butternut et gingembre
35 min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35 min
Soupe de panais au pain d'épices
35 min
Velouté de carottes, céleri-rave, pommes et beurre de cacahuète
30min
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50 min
Moules à la crème de panais et topinambour
45 min
Soupe de carotte, miso et amande
35 min
Sauce tomate aux noisettes
25min
Velouté de fenouil
50 min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Soupe de poireau gratinée
55 Min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 min