Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 2 gousses d'ail
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits artichauts
- 500 g d'eau, et de l'eau froide pour les artichauts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Epinards à la crème
25 Min
Potée de légumes
1 Std. 30 Min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1h 40min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur
50min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Navets vapeur (200-600 g)
30min
Salade de fèves aux coques à la menthe
55 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min