Compatibele versies
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de feuilles de salade verte (voir "Conseil(s)")
- 200 g de petits pois, frais ou surgelés
- 10 g d'huile
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 40 g de perles du Japon
- 100 g de camembert, coupé en morceaux
- 50 - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1337.5 kJ / 320.8 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 658.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Soupe complète au bœuf
30min
Velouté de carottes, céleri-rave, pommes et beurre de cacahuète
30min
Soupe verte aux yeux effrayants
30min
Velouté de petits pois et feta
35 min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 min
Soupe de carottes, haricots rouges et maïs
30min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon
35 min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30min
Soupe de poireau gratinée
55 min