Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons shiitaké frais, émincés
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve
- 400 g de crosnes, nettoyés, rincés et arrosés de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 2 magrets de canard avec la peau
- sel
- poivre mignonnette
- 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 2769 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55min
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1h 10min
Banh Cuon
40 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1h 40min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40 min
Asperges à la flamande
25min