Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre
TM5

Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre

4.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 gousses d'ail
  • 200 g de champignons shiitaké frais, émincés
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g d'eau
  • 200 g de marrons entiers, épluchés, en conserve
  • 400 g de crosnes, nettoyés, rincés et arrosés de jus de citron (voir "Conseil(s)")
  • 2 magrets de canard avec la peau
  • sel
  • poivre mignonnette
  • 4 brins de persil frais, équeutés et ciselés

Voeding
per 4 portions
Calorieën
2769 kJ / 66 kcal
Eiwitten
31 g
Koolhydraten
35 g
Vetten
43 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten