Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g de beurre mou, coupé en dés de 1 cm de côté
- 70 g de farine de blé
- 30 g graines de courge
- 1 c. à café rase de paprika
Les légumes
- 600 g d'eau
- 240 g de betterave crue, coupée en dés de 5 mm de côté
- du sel
- 8 blancs de poireau
- 80 g de jus d'orange
- 40 g d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 4 tranches de truite fumée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1883 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Endive au jambon et au gorgonzola
50 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 godz. 5 min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 Min
Tarte asperge, amande et comté par Eric Guérin
1 Std.
Tourte aux blettes
13hod.
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Betteraves marinées aux framboises
1h 35min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Chou chinois aux crevettes
40 min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil
45 Min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 dk