Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beurre, coupé en dés placés 3 h au congélateur
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 pincées de sel
- 45 g d'eau froide
- 3 navets, pelés et coupés en tranches de 0,5 cm
- 2 choux-raves, pelés et coupés en tranches de 0,5 cm
- 800 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau
- 25 g de beurre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1179 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtisson farci
1h 20 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Tatin aux navets
1h 10min
Tatin d'endives
1h 20 min
Gratin de blettes
1h
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Colcannon irlandais
1h 10min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Purée céleri-pomme
45min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min