Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beurre, coupé en dés placés 3 h au congélateur
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 pincées de sel
- 45 g d'eau froide
- 3 navets, pelés et coupés en tranches de 0,5 cm
- 2 choux-raves, pelés et coupés en tranches de 0,5 cm
- 800 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau
- 25 g de beurre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1179 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patidous farcis
13h
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Tatin aux navets
1h 10min
Gratin de blettes
1h
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Gratin de pommes de terre et topinambours
12h
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Mousseline de céleri-rave
45 dk