Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 700 g d'eau
- 200 g de potimarron, en dés de 2 cm de côté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 4 c. à soupe d'huile de colza
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de pousses d'épinards
- 100 g de raisin blanc Italia, coupés en deux
- 1 fromage de chèvre bien sec, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Tortilla de patates douces aux épinards
35 Min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Salade d'épeautre aux asperges
55 Min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 Min
Salade de quinoa aux haricots et curcuma
30 Min
Salade de boulgour, fèves et radis
1h
Salade de quinoa aux deux haricots
45 Min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 Min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 Min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45 Min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1h 45min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 Min