Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 700 g d'eau
- 200 g de potimarron, en dés de 2 cm de côté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 4 c. à soupe d'huile de colza
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de pousses d'épinards
- 100 g de raisin blanc Italia, coupés en deux
- 1 fromage de chèvre bien sec, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1h 45min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Taboulé de sarrasin
2 godz. 35 min
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1 godz. 10 min
Salade inca
50min
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Salade de chou-fleur et pois chiches
45min
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 min