![Salade de potimarron, quinoa rouge et feta Salade de potimarron, quinoa rouge et feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9538B184-5B42-4502-BD72-09DD3383DE2F/Derivates/90645449-db3f-4287-9477-a4beb92f58fb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 600 g de potimarron (non pelé) en tranches de 5 mm d’épaisseur
- 1000 g d'eau
- 250 g de quinoa rouge
- 250 g de pommes, en lamelles
- 200 g de feta, en cubes
- cerfeuil frais, quelques pousses
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2510 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Légumes au quinoa
50min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45 min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40 min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min
Bowl de légumes tout vert
50min
Salade de boulgour, fèves et radis
1 godz.
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min