Pesto petits pois et ricotta

Pesto petits pois et ricotta

4.8 48 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
6 portions

Ingrediënten

  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 150 g de petits pois surgelés préalablement décongelés
  • 1 gousse d'ail
  • 60 g de feuilles de basilic frais et un peu pour la finition
  • 60 g de feuilles de menthe fraîche et un peu pour la finition
  • 150 g d'huile d'olive et un peu pour la finition
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu et un peu pour la finition
  • fleur de sel pour la finition
  • 400 g de ricotta fraîche

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 632.7 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1744.8 kJ / 417 kcal
Vetten 37.1 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 11.2 g
Koolhydraten 7.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...