Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de petits pois surgelés, préalablement décongelés
- 60 g de feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 60 g de feuilles de menthe fraîche, et un peu pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 400 g de ricotta fraîche
- flocons de sel, pour la finition
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1033.2 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto d'épinards, pignons et feta
15 min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20min
Tzatziki
15 min
Houmous de châtaigne
10 dk
Pesto au basilic
10 dk
Houmous de betterave
15 min
Houmous
10 dk
Dip artichaut-mascarpone
15 min
Guacamole de petits pois
20min
Tartinade de lentilles à l'indienne
30 min
Houmous de courgette
10 dk
Houmous classique ou à la betterave
10 dk