Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de petits pois surgelés, préalablement décongelés
- 60 g de feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 60 g de feuilles de menthe fraîche, et un peu pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 400 g de ricotta fraîche
- flocons de sel, pour la finition
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1033.2 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Gaspacho concombre-feta
10min
Curry de noix de cajou
1h 15min
Houmous
10min
Houmous de petits pois et petits pains
3h 10min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 godz. 20 min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 Min
Risotto aux asperges
45 min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1h
Pesto au basilic
10min