Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 265 g de quinoa
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 700 g d'aubergines épluchées, puis coupées en petits cubes (1-2 cm)
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de vin blanc
- 4 feuilles de basilic frais, ciselées
Purée citronnée d’aubergine au quinoa, petite touche de basilic (3 petits pots 6-12 mois)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 feuilles de basilic frais, ciselées
Quinoa à l’aubergine et au citron (3 portions 1-3 ans)
- 15 g de jus de citron
- 1 c. à café d'huile d'olive
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 11201 kJ / 2681 kcal
- Eiwitten
- 88 g
- Koolhydraten
- 265 g
- Vetten
- 120 g
- Verzadigd vet
- 50 g
- Vezels
- 62 g
- Natrium
- 687 mg
Alternatieve recepten
Risotto au potimarron
1sa
Curry de pois chiches et épinards
1sa
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Risotto aux céréales gourmandes
30 Min
Quinotto au seitan, champignons et parmesan
35 dk
Risotto aux raisins et champignons
30 Min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 Std. 5 Min
Dhal de lentilles corail, chou-fleur et patate douce
50 Min
Tortilla de patates douces aux épinards
35 dk
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 dk
Fettucine vegan au chou-fleur
1sa
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 dk