Compatibele versies
Buddha bowl lentilles, petit épeautre et crevettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 120 g de lentilles vertes sèches
- 120 g de petit épeautre
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 200 g de fenouil, émincé
- 1 gousse d'ail
- 15 g de gingembre frais
- 25 g d'huile d'olive
- 25 g de sauce de soja
- 20 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 20 g d'huile de sésame
- 25 g de jus de citron
- 4 brins de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2336.3 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 71.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 17.8 g
- Natrium
- 1152.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pad thaï au tofu épicé
1sa 50 dk
Curry végétarien
45 Min
Tajine de légumes à la courge et aux fruits secs
1h 10min
Bowl de lentilles au haddock
30 Min
Mijoté de lentilles et légumes verts
55 Min
Soupe de nouilles au tofu fumé, épinards et champignons de Paris
35 Min
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25 min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 Min
Poke bowl végétarien
50 Min
Buddha bowl d'automne
1 Std. 5 Min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 Min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 Min