Compatibele versies
Velouté d’avocat au lait de coco, tartines de tomates aux olives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'avocat (3)
- 1 gousse d'ail, épluchée et dégermée
- le jus d'1/2 citron jaune
- 400 g de lait de coco
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 4 tranches de pain de campagne
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive + 1 filet pour la finition
- 200 g de tomates, en cubes
- 50 g de petites olives de Nice
- quelques feuilles de basilic frais
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 970 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Saumon et avocat sauce teriyaki
1 Std. 15 Min
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40 Min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 Min
Salade de brocoli aux lardons, pommes et amandes
30 Min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 Min
Gaspacho tomates ananas
1 Std. 5 Min
Soupe froide de melon à l’anis, yaourt de brebis au miel
1 Std. 15 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho mangue-avocat
10 Min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Bowl avocat, saumon fumé, riz noir et mangue
45 Min