Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 75 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 20 feuilles de basilic frais (dont 10 coupées en trois)
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tentacules de poulpe, en rondelles, cuits
- 60 g d'oignon rouge, ciselé
- 75 g d'olives de Kalamata
- 100 g de tomates, en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1601 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Poisson vapeur au gingembre
40min
Ceviche de dorade
10 Min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 Min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35 Min
Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
8h 40min
Buddha bowl au saumon fumé
35 Min
Salade de radis et boulgour aux herbes
25 Min
Salade de cabillaud, sauce à la mangue
35 Min
Salade de pommes de terre, pesto de cresson
50min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30 Min
Œufs pochés à la turque
30 Min
Buddha bowl de printemps au saumon fumé, sauce à l'avocat
40min