Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 75 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 20 feuilles de basilic frais (dont 10 coupées en trois)
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tentacules de poulpe, en rondelles, cuits
- 60 g d'oignon rouge, ciselé
- 75 g d'olives de Kalamata
- 100 g de tomates, en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1601 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Salade de brocolis et sauce César
35min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50min
Œufs pochés à la turque
30min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30min
Salade de lentilles au saumon fumé
45min
Salade de brocoli aux lardons, pommes et amandes
30min
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Nacho de kale
50min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Salade de pâtes aux asperges
50min
Salade de lentilles au poulet et raisin, sauce aigre-douce
35min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1h 5min