Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 75 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 20 feuilles de basilic frais (dont 10 coupées en trois)
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tentacules de poulpe, en rondelles, cuits
- 60 g d'oignon rouge, ciselé
- 75 g d'olives de Kalamata
- 100 g de tomates, en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1601 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55 min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1h 5min
Salade d'épeautre aux asperges
55 min
Salade de cabillaud, tomate et céleri
1 godz. 30 min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35 min
Salade d'épeautre à la grecque
30 min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55 min
Bar au caviar d'aubergine
1 godz. 30 min
Salade de chou-fleur et pois chiches
45 min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min