Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 75 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- 20 feuilles de basilic frais (dont 10 coupées en trois)
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tentacules de poulpe, en rondelles, cuits
- 60 g d'oignon rouge, ciselé
- 75 g d'olives de Kalamata
- 100 g de tomates, en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1601 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Salade de lentilles au poulet et raisin, sauce aigre-douce
35min
Salade de pommes de terre, pesto de cresson
50 min
Salade de fèves, radis et asperge
1 Std.
Salade de poires et de fromage bleu avec noisettes
15 Min
Salade de vermicelles à la vietnamienne
40 Min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35min
Poulpe mariné
7h 5min
Asperges et fraises en salade
1 Std. 30 Min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50 min
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Tartines à l'avocat, œuf mollet et mozarella
20 Min