Compatibele versies
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La salade
- 1000 g d'eau
- 400 g de fèves surgelées
- 400 g de haricots verts frais
- 50 g de noisettes décortiquées
La sauce tahin et les œufs mollets
- 100 g de skyr
- le jus d'un citron jaune
- 4 c. à soupe d'eau, et un peu pour la cuisson des œufs
- du sel
- 50 g de tahini
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 4 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1555.3 kJ / 371.7 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 135.5 mg
Alternatieve recepten
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25 Min
Salade de lentilles beluga
35 Min
Buddha bowl au chou rouge, semoule et tofu
15 Min
Salade bulgare chopska
15 Min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40 Min
Salade d'épeautre aux asperges
55 Min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 Min
Omelette grecque vapeur à la feta et menthe
30 Min
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30 Min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35 Min
Pâtes au pesto de cresson
25 Min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1 Std. 5 Min