Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon nouveau, coupé en deux
- 150 g de blanc de poireau, en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de pommes de terre, en morceaux
- 250 g de petits pois frais
- 200 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de maquereaux fumés, en fines tranches (2 filets)
-
herbes aromatiques fraîches (ciboulette, menthe, persil,
coriandre, aneth), ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 19.9 g
Alternatieve recepten
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30min
Minestrone d'hiver
1h 10min
Velouté de panais, petits pois et moules
55min
Lohikeitto (soupe traditionnelle lapone)
40min
Moules à la crème de panais et topinambour
45min
Soupe de carotte, miso et amande
35min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Rassolnik (soupe de cornichons)
1u. 20min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Soupe de poireau gratinée
55min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min