Compatibele versies
Salade de lentilles aux raisins, figues, potimarron et mozzarella aux herbes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de noisettes décortiquées
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1200 g d'eau
- 5 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 3 clous de girofle
- du sel
- 300 g de lentilles vertes sèches
- 350 g de potimarron, en petits cubes
- 4 figues fraîches, en rondelles
- 50 g de raisin rose (les grains coupés en deux)
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- ½ botte de coriandre fraîche, ciselée
- 20 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- poivre moulu
- 250 g de mozzarella (2 boules)
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Salade d'aubergines et poivrons
35min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 Min
Salade bulgare chopska
15min
Riz byriani aux épinards et fruits secs
30 min
Salade d'épeautre aux asperges
55 min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
La salade de Jennifer Aniston
30 min
Salade de pomme et de fenouil au sésame grillé
20 min
Salade de lentilles aux poivrons
40 Min
Curry d'aubergine
50min
Buddha bowl d'automne
1h 5min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45 min