Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 150 g de graines d'épeautre
- eau, pour les œufs
- 4 œufs
- 1 botte d'asperges vertes
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- 40 g d'amandes émondées
- 20 g de pignons de pin
- 40 g d'échalotes
- 5 brins de persil plat frais
- 50 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de vin
- 20 g de jus de citron
- 100 g de carotte, en tagliatelle
- 150 g de courgette, en tagliatelle
- 60 g de roquette
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1198 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Salade de saumon aux légumes, quinoa et feta
50 min
Buddha bowl de printemps au saumon fumé, sauce à l'avocat
40 min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min
Salade de lentilles beluga
35 min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min
Salade d'épeautre à la grecque
30min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 min
Salade de radis, petit épeautre et saumon fumé
3 Std. 10 Min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 min
Salade de sarrasin
25min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45 min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min