Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de haricots blancs secs
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, en dés
- 2 branches de céleri, en dés (réserver quelques fanes pour la finition)
- 200 g de panais, en dés
- 350 g de champignons de Paris frais, en quartiers
- 2 c. à soupe de farine
- 250 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- 200 g de sauce tomate
- 1000 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1955 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Dahl de pois cassés à la patate douce
13 Std. 25 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Dahl de pois cassés
1 Std. 55 Min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40min
Chili de pois chiches
45min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20min
Chili Sin Carne
30min
Falafels aux lentilles et chou-fleur
2 godz. 50 min
Sauce bolognaise aux lentilles
35min
Tajine végétarien
35min
Ragoût veggie de haricots rouges
1 Std. 25 Min