Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de haricots blancs secs
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, en dés
- 2 branches de céleri, en dés (réserver quelques fanes pour la finition)
- 200 g de panais, en dés
- 350 g de champignons de Paris frais, en quartiers
- 2 c. à soupe de farine
- 250 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- 200 g de sauce tomate
- 1000 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1955 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Chili Sin Carne
30min
Curry de pois chiches au tofu
25min
Galettes d'épeautre aux carottes
50min
Tajine végétarien
35min
Burger de pomme de terre aux épinards
35min
Lasagne véganes aux lentilles
2 godz. 20 min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1h 50min
Bowl de lentilles et légumes verts
40min
Bourguignon veggie au tofu et seitan
1h 20min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1 godz. 30 min
Chili de pois chiches
45min