
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de branche de céleri coupée en morceaux
- 80 g de carotte coupée en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais effeuillé
- 120 g d'oignons coupés en quatre
- 40 g d'huile d'olive et un peu pour le service
- 250 g de lentilles en conserve rincées et égouttées
- 250 g de haricots blancs en conserve rincés et égouttés
- 600 g d'eau
- 20 g de concentré de tomate
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- croûtons (optioneel)
- vinaigre balsamique pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 241.8 kcal / 1011.5 kJ
- Eiwitten
- 10.3 g
- Vetten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vezels
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Natrium
- 364 mg