Compatibele versies
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de blettes (2 bottes moyennes)
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- 400 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 100 g d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de tahini
- du sel
- du poivre moulu
- 15 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 50 g de pignons de pin grillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3196 kJ / 764 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Pâtes aux courgettes, au citron confit et aux figues
35 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Focaccia aux champignons et butternut
2 Std.
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1h 35min
Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes
30min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Tourte aux blettes
2 Std. 20 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1h 50 min
Sarrasin avec champignons
25 min