Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de quinoa
- 1000 g d'eau
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 240 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- 3 c. à soupe bombée de farine
- 50 g d'olives noires
- du sel
- du poivre moulu
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 150 g de roquette
- 50 g de graines variées
- 1 trait de sauce de soja
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1754 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Sauce bolognaise aux lentilles
35 Min
Falafels au four
40min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50min
Pâté végétal aux lentilles et noix
35 Min
Buddha bowl d'automne
1 godz. 5 min
Galettes de quinoa aux légumes râpés
1 godz. 5 min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1h 30min
Sarrasin avec champignons
25 min