Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de quinoa
- 1000 g d'eau
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 240 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- 3 c. à soupe bombée de farine
- 50 g d'olives noires
- du sel
- du poivre moulu
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 150 g de roquette
- 50 g de graines variées
- 1 trait de sauce de soja
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1754 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50min
Sarrasin avec champignons
25min
Minitacos vegan
45min
Sauce bolognaise aux lentilles
55min
Gulai de seitan et légumes
50min
Boulettes végétales et sauce asiatique
1h 5min
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1 Std. 10 Min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50min
Galettes aux légumes râpés et au son d'avoine
50min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55min
Galettes de quinoa aux légumes râpés
1h 5min