Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aux noix de cajou
- 100 g de noix de cajou
- 1 gousse d'ail
- 100 g de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")
Les légumes rôtis
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- 600 g de légumes d'hiver variés, coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Moussaka de lentilles
2h
Sauté de champignons
55min
Curry végétarien
45 Min
Palak parathas, patate douce et dip au curry
1h 5min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 Min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 Min
Buddha bowl d'automne
1h 5min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 Min
Risotto d'orge perlé à la feta
1h 5min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1 Std.
Salade de sarrasin aux poivrons et feta
50 Min