Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aux noix de cajou
- 100 g de noix de cajou
- 1 gousse d'ail
- 100 g de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")
Les légumes rôtis
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- 600 g de légumes d'hiver variés, coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 min
Salade de sarrasin aux poivrons et feta
50 min
Gulai de seitan et légumes
50 min
Moussaka de lentilles
2h
Curry d'épinards à la feta
35 min
Burger à la betterave et oignons caramélisés
3h 10min
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1h 10 min
Guacamole épicé aux petits pois
25 min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 min
Roulés d’aubergine farcis à la sauce tomate
1h
Buddha bowl d'automne
1h 5 min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 min