Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aux noix de cajou
- 100 g de noix de cajou
- 1 gousse d'ail
- 100 g de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")
Les légumes rôtis
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- 600 g de légumes d'hiver variés, coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de champignons
55 Min
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 Min
Tam Hua (Haricots verts thaïs aux cacahuètes)
15min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min
Salade thaïe aux cacahuètes
40min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 Min
Bowl avocat, saumon fumé, riz noir et mangue
45min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35 Min
Saumon et avocat sauce teriyaki
1 Std. 15 Min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min