Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aux noix de cajou
- 100 g de noix de cajou
- 1 gousse d'ail
- 100 g de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")
Les légumes rôtis
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- 600 g de légumes d'hiver variés, coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minitacos vegan
45 Min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 Min
Nuggets vegan et sauce aux herbes
30min
Moussaka de lentilles
2 Std.
Salade de nouilles, aubergines et mangue
1óra 5p
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 Min
Buddha bowl d'automne
1óra 5p
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1óra 5p
Korma veggie aux noix de cajou
55min
Croque-monsieur aux champignons
2h 10min
Sauté de champignons
55min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min