Compatibele versies
Buddha bowl de printemps au saumon fumé, sauce à l'avocat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 avocats, mûrs, la chair en morceaux
- le jus d'un citron jaune, ou vert
- 2 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 2 pincées de paprika
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 200 g de riz basmati
- 4 asperges vertes
- 200 g de petits pois frais
- 150 g de pois gourmands
- 4 tranches de saumon fumé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- gomasio, ou graines de sésame
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1657 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Buddha bowl au saumon fumé
35 min
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45min
Buddha bowl d'automne au riz semi-complet et au tofu
45min
Bowl avocat, saumon fumé, riz noir et mangue
45min
Buddha bowl d'automne
1h 5min
Minitacos vegan
45min
Salade d'épeautre aux asperges
55min
Salade de quinoa aux pois gourmands, feta et menthe
35 min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Salade asiatique au poulet
30min