Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cresson frais, effeuillé (½ botte) + pour servir
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe de graines de tournesol
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre rattes à chair ferme
-
2
c. à soupe de vinaigre de vin
of 2 c. à soupe de vinaigre de cidre - le zeste d'un citron jaune
- 2 c. à soupe de câpres en saumure
- 6 tranches de bacon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1450 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Salade de haricots verts, semoule et poulet pané
40 min
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40 min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35 min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 Min
Salade César aux œufs et pommes de terre
40 min
Salade de haricots blancs et tomates à l’italienne
45 min
Salade de boulgour, poivrons, abricots secs et amandes
45 min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35 min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 min
Salade de quinoa et haricots verts
30min
Salade de pommes de terre, sauce crémeuse sésame-citron
50 min
Guacamole et œufs mollets
25min